ძირითადი ფუნქცია-მოვალეობებია:
- კაფის გახსნისა და დაკეტვის ოპერაციების მონიტორინგი;
- პროდუქტის ხარისხისა და შენახვის სტანდარტების კონტროლი;
- მომსახურების სტანდარტებისა და პროცედურების მუდმივი მონიტორინგი ტრენინგებისა და რეგულაციების დაცვით;
- პროდუქციის ყოველკვირეული აღწერის რეპორტინგი;
- პროდუქციის დღიური მიღებისა და ჩამოწერის პროცესის მონიტორინგი;
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
- სასურველია ფრენჩაიზის კვების ობიექტზე მუშაობის გამოცდილება;
- Excel-ის ცოდნა;
- ინგლისური ენის ცოდნა საშუალო დონეზე.