ძირითადი ფუნქცია-მოვალეობებია:

  • კაფის გახსნისა და დაკეტვის ოპერაციების მონიტორინგი;
  • პროდუქტის ხარისხისა და შენახვის სტანდარტების კონტროლი;
  • მომსახურების სტანდარტებისა და პროცედურების მუდმივი მონიტორინგი ტრენინგებისა და რეგულაციების დაცვით;
  • პროდუქციის ყოველკვირეული აღწერის რეპორტინგი;
  • პროდუქციის დღიური მიღებისა და ჩამოწერის პროცესის მონიტორინგი;

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

  • სასურველია ფრენჩაიზის კვების ობიექტზე მუშაობის გამოცდილება;
  • Excel-ის ცოდნა;
  • ინგლისური ენის ცოდნა საშუალო დონეზე.