ძირითადი ფუნქცია-მოვალეობები:
- გუნდის ორგანიზება, კონტროლი და ყოველდღიური სამუშაოს მართვა.
- სასტუმროს სამზარეულოს და სარესტორნო ზონაში სისუფთავისა და ჰიგიენის სტანდარტების ზედამხედველობა (HACCP-ის დაცვით).
- ჭურჭლის, სამზარეულოს ინვენტარის და ტექნიკური აღჭურვილობის ეფექტური მენეჯმენტი.
- გუნდის ცვლების დაგეგმვა და თანამშრომელთა სამუშაოს განაწილება.
- ქიმიური საშუალებებისა და ინვენტარის გამოყენების მონიტორინგი და მარაგების მართვა.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
- მინიმუმ 2-3 წლიანი გამოცდილება სტუარდინგის მენეჯერის ან სუპერვაიზერის პოზიციაზე (სასტუმროში ან დიდი რესტორნის ფარგლებში).
- საკვები უსაფრთხოების, ჰიგიენური ნორმებისა და სტანდარტული პროცედურების ცოდნა. – გუნდის მართვისა და მოტივაციის უნარი.