ძირითადი ფუნქცია-მოვალეობები:

  • გუნდის ორგანიზება, კონტროლი და ყოველდღიური სამუშაოს მართვა.
  • სასტუმროს სამზარეულოს და სარესტორნო ზონაში სისუფთავისა და ჰიგიენის სტანდარტების ზედამხედველობა (HACCP-ის დაცვით).
  • ჭურჭლის, სამზარეულოს ინვენტარის და ტექნიკური აღჭურვილობის ეფექტური მენეჯმენტი.
  • გუნდის ცვლების დაგეგმვა და თანამშრომელთა სამუშაოს განაწილება.
  • ქიმიური საშუალებებისა და ინვენტარის გამოყენების მონიტორინგი და მარაგების მართვა.

 

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

  • მინიმუმ 2-3 წლიანი გამოცდილება სტუარდინგის მენეჯერის ან სუპერვაიზერის პოზიციაზე (სასტუმროში ან დიდი რესტორნის ფარგლებში).
  • საკვები უსაფრთხოების, ჰიგიენური ნორმებისა და სტანდარტული პროცედურების ცოდნა. – გუნდის მართვისა და მოტივაციის უნარი.