მზარეულის მოვალეობები:
- სამუშაო დღის განმავლობაში მენიუში არსებული პროდუქტების მომზადება;
- მენიუს შემადგენლობების და მომზადების წესების სრულყოფილად ცოდნა;
- პროდუქტის მაღალი ხარისხით, არსებული რეცეპტებისა და სტანდარტების მიხედვით დროულად მომზადება;
- პროდუქტის ვადებისა და შენახვის წესების დაცვა;
- ნედლეულისა და მზა პროდუქტების მაღალი სტანდარტების მიხედვით შენახვა, დათარიღება ,დასაწყობება;
- სამზარეულოსა და მაცივრების სისუფთავის კონტროლი. ჰიგიენის და სისუფთავის მაღალი სტანდარტის დაცვით;
- ჰიგიენისა და სისუფთავის სტანდარტების დაცვა;
- სამზარეულოს შეუფერხებლად მუშაობის უზრუნველყოფა;
- მარაგების აღწერა და შეკვეთების დროულად მიწოდება მენეჯერისთვის;
- მომდევნო სამუშაო დღისთვის მარაგების მომზადება.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
- მსგავს სფეროში მუშაობის მინიმუმ 1 წლიანი გამოცდილება;
- გუნდში მუშაობის უნარი;
- დეტალებზე ორიენტირებულობა.