ძირითადი ფუნქცია-მოვალეობები:
- სამუშაო დღის განმავლობაში მენიუში არსებული პროდუქტების მომზადება;
- მენიუს შემადგენლობების და მომზადების წესების სრულყოფილად ცოდნა;
- პროდუქტის მაღალი ხარისხით, არსებული რეცეპტებისა და სტანდარტების მიხედვით დროულად მომზადება;
- პროდუქტის ვადებისა და შენახვის წესების დაცვა;
- ნედლეულისა და მზა პროდუქტების მაღალი სტანდარტების მიხედვით შენახვა, დათარიღება, დასაწყობება;
- სამზარეულოსა და მაცივრების სისუფთავის კონტროლი. ჰიგიენის და სისუფთავის მაღალი სტანდარტის დაცვით;
- ჰიგიენისა და სისუფთავის სტანდარტების დაცვა.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
- მინიმუმ 2 წლიანი სამუშაო გამოცდილება ქართულ სამზარეულოსთან