ძირითადი ფუნქცია-მოვალეობები:

  • სამუშაო დღის განმავლობაში მენიუში არსებული პროდუქტების მომზადება;
  • მენიუს შემადგენლობების და მომზადების წესების სრულყოფილად ცოდნა;
  • პროდუქტის მაღალი ხარისხით, არსებული რეცეპტებისა და სტანდარტების მიხედვით დროულად მომზადება;
  • პროდუქტის ვადებისა და შენახვის წესების დაცვა;
  • ნედლეულისა და მზა პროდუქტების მაღალი სტანდარტების მიხედვით შენახვა, დათარიღება, დასაწყობება;
  • სამზარეულოსა და მაცივრების სისუფთავის კონტროლი. ჰიგიენის და სისუფთავის მაღალი სტანდარტის დაცვით;
  • ჰიგიენისა და სისუფთავის სტანდარტების დაცვა.

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

  • მინიმუმ 2 წლიანი სამუშაო გამოცდილება ქართულ სამზარეულოსთან