ძირითადი მოვალეობები:

  • საცხობის წარმოების სამუშაო პროცესის სწორად წარმართვა;
  • სამუშაო დღის დასაწყისში საწარმოო გეგმის გაცნობა, თანამშრომელთათვის გადანაწილება და სამუშაო გეგმის დროული/ხარისხიანი შესრულების კონტროლი;
  • საცხობის ობიექტზე მიმდინარე საწარმოო პროცესების მართვა ტექნოლოგიური სტანდარტების სრული დაცვით;
  • დანადგარების გამართულად მუშაობის კონტროლი და ნებისმიერი ხარვეზის შემთხვევაში საკითხის დროული მოგვარების უზრუნველყოფა;
  • პასუხისმგებლობაში არსებული საწყობის კონტროლი, ნაშთების მართვა და შესაბამისი აღრიცხვების წარმოება;
  • დაქვემდებარებული თანშრომლების მართვა და საქმის ეფექტურად გადანაწილება;
  • ჰიგიენურ-სანიტარული ნორმების დაცვის მონიტორინგი. კომპანიის პროდუქციის წარმოების ტექნოლოგის შესწავალა;
  • კონტროლი გაუწიოს პროდუქციის დამზადებას დადგენილი კალკულაციის მიხედვით;
  • პროდუქციის დახარისხების, შენახვის, ტემპერატურის და ვარგისიანობის აღმნიშვნელი სტიკერების შემოწმება სტანდარტების დაცვით;
  • დაქვემდებარებულ თანამშრომელთა დასწრების აღრიცხვა და HR დეპარტამენტისთვის მიწოდება თვის ბოლოს.

ძირითადი მოთხოვნები:

  • 1 წლიანი სამუშაო გამოცდილება წარმოების მენეჯერის/საცხობის მენეჯერის/შეფ კონდიტერის პოზიციაზე;
  • რითეილის/ჰოსფითალითის/საკონდიტრო რითეილის მიმართულებით MS Office პროგრამების ცოდნა.